Lasuse SpaansCursus Spaans

Wilt u op vakantie iets meer kunnen zeggen dan “Dos cervezas por favor”? Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken met uw zakenrelatie uit een Spaanstalig land? Wilt u uw Spaans weer ophalen of bent u gewoon toe aan het leren van een van de meest gesproken talen ter wereld? Dan bent u bij mij aan het goede adres! In mijn eigen lesruimte in Hillegom geef ik cursussen op maat van beginners tot gevorderden, conversatie en Spaans voor bedrijven. Ook studenten die bijles willen zijn van harte welkom bij Lasuse Spaans!

Samen met de cursist bepalen we na een gratis intake gesprek het niveau en bespreken we de wensen, het materiaal, etc..

Vanaf les 1 spreekt u Spaans en al na het eerste cursusblok van 10 lessen kunt u zich voorstellen en een klein gesprekje met een Spaanstalig persoon voeren over de familie, over wat u doet op uw werk, in uw vrije tijd en hoe het met u gaat. Bij de lessen maken we gebruik van diverse moderne methoden, gelardeerd met veel beeld- en geluidmateriaal. Centraal staat het op speelse wijze actief met de taal bezig zijn. Huiswerk maken hoort daar natuurlijk ook bij!

Om het taalonderwijs op elkaar af te stemmen, met elkaar te kunnen vergelijken en taalniveaus te kunnen inschatten is het Europees referentiekader voor de talen vastgesteld. Het referentiekader is van toepassing op alle talen.

Taalniveau’s

Het referentiekader beschrijft een Europese schaal van 6 taalniveaus voor de beheersing diverse vaardigheden: spreken, schrijven, luisteren & lezen. Er zijn 3 niveaus (A, B, C) en deze zijn onderverdeeld in 2 subniveaus:

A Basisgebruiker (A1/A2: beginner)
B Zelfstandige gebruiker (B1/B2: gevorderd)
C Vaardige gebruiker (C1/C2: vergevorderd)

Al aan de 26ste les inmiddels. Ga er weer 10 nemen. In een klein groepje en op een leuke manier Spaans leren spreken? Dan ben je bij de Spaanse les van María bij Lasuse aan het juiste adres. Een aanrader! – Fabian